Știri

Cariera ta în televiziune începe la Intact Media Academy! Înscrie-te acum si învață de la cei mai buni

                                                                                

Tocmai ai luat examenul de bacalaureat și nu știi exact spre ce studii să te îndrepți, pentru că tot ce îți dorești să înveți este ce trebuie să știi pentru a începe o carieră în televiziune. Ești student la o facultate unde știi că nimic din ce afli nu-ți va facilita drumul spre platorurile de filmare sau spre transmisiunile live din fața camerelor. Ai deja o carieră pentru care îți investețti timpul și energia, însă în sufletul tău a rămas dorința dintotdeauna ca biroul tău să fie în redacțiile de televiziune sau chiar la pupitrul știrilor. Toate aceste scenarii duc pe o singură pistă: Intact Media Academy.

Aici îți poți construi bazele carierei tale în televiziune cu ajutorul unora din cei mai buni oameni de televiziune din România, care îți vor răspunde la toate întrebările tale din prisma experienței acumulate de-a lungul anilor. Cursurile durează 3 luni și se încheie cu un examen teoretic și practic și să nu crezi că drumul tău alături de noi se oprește imediat ce ai primit cunoștințele necesare. După finalizarea cursurilor ești așteptat în redacțiile Antena 3, unde poți aplica tot ce ai învățat, poți demonstra că ești potrivit pentru profesia de reporter sau de prezentator, iar absolvenții IMA din anii precedenți sunt dovada clară că seriozitatea și eforturile tale te pot propulsa din stadiul de cursant IMA, în parte din echipa platourilor de televiziune.

Află de aici ce înveți la IMA și înscrie-te, dacă îți dorești să înveți tpt ce trebuie să știi despre televiziune de la cei mai buni!