Despre noi

Experiența celor mai reputați jurnaliști din mass-media românească, transformată în cel mai complex program educațional creat vreodată în mass-media din România.

Viziunea noastră

Intact Media Academy își propune să adune experiența celor mai reputați jurnaliști din mass-media româneşti și să trasforme munca lor, reușitele și chiar eșecurile ori greșelile în cel mai complex program educațional creat vreodată în mass-media din România.

Misiunea noastră

Pentru Intact Media Academy este o datorie de onoare să contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliși de televiziune, având ca bază de pornire experiența celor care timp de 25 de ani au creat în România această industrie.

Misiunea Intact Media Academy este de a reuni cei mai buni profesionisti din industria mass-media, oameni capabili sa descopere talentul acolo unde nimeni nu-l vede, personalități interesate să împărtășească experiența și expertiza lor, profesioniști conștienți că viitorul acestei frumoase meserii poate să fie unul exceptional doar dacă vor contribui la modelarea tinerilor aspiranți.

Valorile dupa care ne ghidam

Excelență – Jurnalismul este o meserie în care jumătățile de măsură sunt întotdeauna taxate de către public. Televiziunea este un domeniu în care “bun” este prea puțin iar “foarte bun” nu este suficient dacă mâine nu ești “cel mai bun”.

Succes – de cele mai multe ori, nu este greu să ajungi sus, este greu să rămâi. În televiziunea aceasta este definiția succesului. Sus rămân doar cei care nu fac compromisuri în meseria lor.

Entuziasm – Televiziunea este locul în care impostorii nu au viață lungă. Poți să ajungi jurnalist din întâmplare dar nu rămâi dacă nu crezi în ceea ce faci, dacă nu-ți asumi sacrificiile pe care le cere această meserie, dacă nu crezi că este singurul lucru pe care poți să-l faci cel mai bine.

Competitivitate – concurența este motorul care pune în mișcare această industrie. Adevărații oameni de televiziune vor să fie mai buni decât cei buni.

Vino în echipă

Înscrie-te la curs