Cariera ta

Sherin Mohammad

Sherin a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, seria a 13-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să apară pentru prima oară la televizor, ca prezentatoare a rubricilor Horoscop și Știri Mondene.

1. Cum te simți ca proaspătă absolventă IMA și parte a proiectului IMA Star?

Îmi pare rău ca s-au terminat cursurile. M-am dus cu drag la fiecare curs, pentru că fiecare zi la IMA a fost specială, diferită și plină de provocări. Acolo se îmbină perfect plăcutul cu utilul. Am învățat multe lucruri importante despre televiune și despre viață de la oameni cu adevărat profesioniști. Sunt foarte bucuroasă că mă aflu în cadrul proiectului IMA Star pentru că aici pot să aplic tot ce-am învățat

 2. Ce a reprezentat primul LIVE pentru tine și în ce a constat?

Simțeam că mă copleșesc emoțiile înainte să intru în direct, dar totodată eram nerabdătoare să prezint și pană la urmă să mă cunosc pe mine însămi în această ipostază. A fost o experiență unică. În momentul în care mi s-a spus în cască: "Ești în direct",  toate emoțiile s-au transformat în emoții pozitive, constructive care m-au ajutat să reușesc să fiu cât mai naturală și să transmit la rândul meu emoții și stare de bine.

3. Cum te-ai decis să urmezi cursurile IMA?

 Dupa ce am terminat Facultatea de Limbi Străine, mi-am pus următoarele întrebări: Ce fac cu viața mea?  Care e următorul pas? În niciun caz nu mă vedeam într-un birou acoperită de zeci de foi de tradus. Așa că gândul meu s-a întors la o pasiune simțită încă din copilărie: aceea de a prezenta. Iar cursurile de la IMA s-au potrivit perfect cu ceea ce voiam să fac.

 4. Care a fost cea mai mare provocare la IMA, dar si cea mai mare satisfactie?

Provocări și satisfacții au fost în fiecare zi. Pentru că am fost puși în multe ipostaze noi. Am luat  interviuri, am vorbit în public, am regizat emisiuni,  am făcut reportaje și nu ultimul rând am prezentat  diferite subiecte în fața camerelor. Nu a fost ușor, dar cu spirjinul trainerilor satisfacția a fost pe măsură.

 5. Ai sfătui pe cineva care își dorește o carieră în televiziune să urmeze IMA?

Categoric, da. Sfătuiesc pe oricine își dorește să facă o carieră în televiziune sau pe oricine își dorește să își depășească limitele, să se dezvolte pe mai multe planuri și să aibă o experiență inedită, să facă cursurile de la IMA. Pentru mine, IMA a fost una dintre cele mai bune alegeri, un foarte mare pas rapid  înainte .

 6. Care este cea mai mare dorință pentru cariera ta?

 Să reușesc să îmi ating cea mai bună versiune a mea, și de ce nu…în domeniul televizunii.

7.  Știm că IMA Star înseamnă îndeplinirea visului de a fi pe sticlă și, totodată, multă muncă și trezit foarte devreme în fiecare zi. Povestește-ne ce reprezintă pentru tine IMA Star?

Atunci când îți place ceea ce faci și pui mult suflet , toate aceste dificultăti par mult mai ușoare. Este adevărat, e nevoie de multă muncă, implicare, dar după fiecare prezentare eu ma încarc cu foarte multă energie pozitivă și sunt de fiecare dată nerăbdătoare să prezint în continuare. Cineva a spus că singurul mod de  realiza lucururi minunate este să iubești ceea ce faci, iar eu sunt complet de acord cu această afirmație.