Cariera ta

Mădălina Tănasă

Mădălina a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în iunie 2015, seria a 12-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să apară pentru prima oară la televizor, ca prezentatoare a rubricilor Horoscop și Știri Mondene.

Ai știut dintotdeauna că vrei o carieră în presă/televiziune?

Ce-i drept, mulți dintre noi tindem de mici către această lume. În cazul meu, pe măsură ce am crescut și am evoluat, mi-am dat seama ce vreau să fac și am mers pe acest drum, al televiziunii. Este un prim pas în acest domeniu și sunt nerabdătoare să clădesc o carieră de succes în media.

Cum ai ajuns să urmezi cursurile IMA?

Este o poveste lungă, dar vă spun pe scurt. Aș putea spune că am luat deicizia încă din perioada liceului. Nu locuiam în București, așa că nu am putut să urmez cursurile atunci, dar imediat ce am venit în Capitală la studii, m-am înscris fără să mai stau pe gânduri la cursurile de la Intact Media Academy.

Cum au fost cele trei luni de cursuri? Ai avut emoții, zile triste, satisfacții?

Trei luni IMA… parcă au început ieri, am pierdut noțiunea timpului; asta pentru că am pus pasiune și m-am dedicat acestor cursuri. Nu pot nega că au fost zile pline de emoții, cel puțin cele de început, însă ușor, ușor, m-am acomodat și am evoluat foarte mult.

Ce ai învățat de la IMA? Ți-au folosit cursurile? Dacă da, în ce fel?

La IMA înveți în primul rând de la cei mai buni, să fii cel mai bun. Ei bine, la IMA am învățat că, cuvântul de ordine este profesionalismul. Am învățat să-mi stăpânesc emoțiile, să duc la bun sfâșit un LIVE, lucru care la începutul cursurilor mi se părea imposibil. Am dobândit cu timpul foarte mult tact în acestă meserie și nu regret nici măcar o clipă că am urmat aceste cursuri.

Ai vreun trainer IMA preferat?

Este o întrebare capcană, dar voi face față. Spun asta pentru că îmi sunt dragi absolut toți trainerii și îi respect foarte mult pentru ceea ce fac. Alessandra Stoicescu este o doamnă de excepție care ne-a împartășit de fiecare dată din experința ei și ne-a ridicat moralul. Trestiana Vanghele, o altă doamnă minunată și totodată cel mai carismatic regizor de montaj, ne-a “vândut” foarte multe ponturi despre televiziune. De asemenea, Mihaela Călin a fost un trainer exceptional și foarte sincer care ne-a îndrumat și ne-a mărturisit din secretele unui prezentator de știri. Sunt doar câteva nume, pentru că altfel aș scrie romane. Sigur vă pot spune că le mulțumesc tuturor pentru susținerea și ajutorul lor.

Astăzi, telespectatorii au făcut cunoștință cu tine. Ce părere ai despre proiectul IMA Star și cum te-ai simțit la primul live?

Prima dată într-o transmisiune LIVE, astăzi, 28 iulie. Nu am să uit niciodată acestă zi, a fost inedită începând cu zorii zilei, încă de la 4 dimineața când am început cu pregătirile. Am avut câteva emoții firești, dar constructive, care nu m-au împiedicat să transmit publicului cele mai actuale știri mondene. Cât despre proiectul ,,I’M A Star” numai cuvinte de laudă, pentru toți cei care au pus bazele acestui proiect și se implică în desfășurarea lui. Acest proiect este o șansă colosală pentru absolut toate dintre noi și voi încerca să prolific cât mai mult această oportunitate.

Ce îți dorești să faci mai departe de IMA și IMA Star?

Planuri mărețe – poate părea un clișeu, dar nu este. Vreau să evoluez cât mai mult posibil în lumea televiziunii. Am făcut deja un pas important în domeniu și vreau să fac și următorii pași spre o carieră de succes.