Cariera ta

Greta Gavrilă

Greta a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, seria a 13-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să apară pentru prima oară la televizor, ca prezentatoare a rubricilor Horoscop și Știri Mondene.

  1. Cum te simți ca proaspătă absolventă IMA și parte a proiectului IMA Star?

Norocoasă și hotărâtă să dau tot ce-i mai bun.

  1. Ce a reprezentat primul LIVE pentru tine și în ce a constat?

Am fost extrem de fericită. Am ținut neapărat să intru în dimineața în care premiile Oscar au fost decernate. Asta în cazul în care Leonardo DiCaprio va câștiga în sfârșit premiul pentru cel mai bun actor, să fiu printre primele persoane care anunță această veste în țară. A fost un risc pe care mi l-am asumat, dar a meritat. Cu câteva minute înainte să intru în direct am aflat că DiCaprio a câștigat premiul mult așteptat și am fost atât de fericită încât am uitat de orice emoție.

  1. Cum te-ai decis să urmezi cursurile IMA?

Dupa ce m-am intors din Anglia, unde am studiat Actorie și Studii de Film la o universitate în Cambridge, am decis să mă întorc în țară. Am vrut să arăt că și la noi se poate să reușești. Am fost tare curioasă de lumea televiziunii și mai ales de ce se ascunde în spatele camerei de filmat. Așa că am căutat o școală bună de televiziune și am venit la IMA.

  1. Care a fost cea mai mare provocare la IMA, dar și cea mai mare satisfacție?

Live-urile, fără doar și poate. Iar acum la IMA STAR să intru in direct. Gândul că o țară întreagă mă vede în acel moment și că nu am voie să greșesc îmi crește adrenalina.

  1. Ai sfătui pe cineva care își dorește o carieră în televiziune să urmeze IMA?

Da. Garantat! Dacă cineva își dorește o carieră în televiziune și este dornic să muncească, la IMA nu ai cum să nu reusești. Mai ales că după terminarea cursurilor ai șansa să faci practică în redacție alături de profesioniști.

  1. Care este cea mai mare dorință pentru cariera ta?

Să urc cât de sus pot si oriunde as ajunge să dau tot ce-i mai bun, dar niciodată să nu uit de unde am plecat.

  1. Știm că IMA Star înseamnă îndeplinirea visului de a fi pe sticlă și, totodată, multă muncă și trezit foarte devreme în fiecare zi. Povestește-ne ce reprezintă pentru tine IMA Star?

E un proiect tare frumos și reprezintă o șansa unică. Totodată, implică și foarte multă muncă așa cum ai spus. Cei de acasă nu cred că-și imaginează că pentru a intra în direct la 7:30 pentru maxim zece minute, trebuie să ne trezim la trei dimineață, să venim în redactie, să ne scriem stirile, să facem grafică și asa mai departe. Dar, nu mă plâng pentru că îmi place mult ceea ce fac și ma bucur că fac parte din acest proiect!