Cariera ta

Andreea Gherasim

Andreea a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, seria a 13-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să apară pentru prima oară la televizor, ca prezentatoare a rubricilor Horoscop și Știri Mondene.

  1. Cum te simți ca proaspătă absolventă IMA și parte a proiectului IMA Star?

Pot spune că a fost o perioadă foarte plină, însă mă simt foarte mândră că am ajuns până aici și că am șansa de a face parte din acest proiect.

  1. Ce a reprezentat primul LIVE pentru tine și în ce a constat?

Am avut emoții evident, însă eram familiarizată cu platoul, cu oamenii din spatele camerei și am încercat să fiu cât mai relaxată. Vali a fost cel care ne-a făcut pe toate să avem multă încredere în noi, astfel că am încercat să nu îl dezamăgim. Spun eu că ne-a reușit.

  1. Cum te-ai decis să urmezi cursurile IMA?

Îmi doream de ceva timp să mă înscriu, însă nu eram foarte sigură din cauza timpului. Am discutat și cu ai mei și mi-am zis că dacă tot îmi doresc așa mult pot să fac față unui program mai dificil, iar ei m-au sprijinit.

  1. Care a fost cea mai mare provocare la IMA, dar si cea mai mare satisfactie?

Tot cursul este format din provocări. Însă cred că primul live de la cursul Sandrei Stoicescu a fost printre cele mai mari. Nu mi-a ieșit deloc, se făcea că sunt la o expoziție de mașini. Am zis că o să mă feresc de subiectul asta cât o să pot. Dar pana la urma m-am ambiționat si materialul meu pentru examenul final a fost tot despre mașini . De data asta , am ținut cont de toate sfaturile pe care Sandra mi le-a dat la prima încercare si n-am avut cum sa mai dau greș.

  1. Ai sfătui pe cineva care își dorește o carieră în televiziune să urmeze IMA?

Cu siguranță, nu cred că există un loc în care pot învăța mai multe despre televiziune decât aici. IMA este o școala mai specială. E o atmosferă de familie, iar dacă nu știi ceva nu îți spune nimeni să stai jos că ai luat o notă mică. Nu stai jos până nu ți-ai îndeplinit sarcina și cred că asta a fost unul dintre lucrurile care m-a motivat cel mai mult pe mine și le mulțumesc enorm trainerilor pentru asta.

  1. Care este cea mai mare dorință pentru cariera ta?

Momentan, pe lângă proiectul IMA Star, fac practică în redacția Antenei 1, la secția Social, și îmi place foarte mult. Și de aici am învățat foarte multe, am întâlnit oameni care m-au ajutat enorm și sper să pun în aplicare toate sfaturile pe care le-am primit de la ei cât mai des pe teren .

7.  Știm că IMA Star înseamnă îndeplinirea visului de a fi pe sticlă și, totodată, multă muncă și trezit foarte devreme în fiecare zi. Povestește-ne ce reprezintă pentru tine IMA Star?

Cred că este șansa cea mai mare pe care o poate avea cineva care este la început de drum în televiziune. Dacă îți dorești și faci totul cu pasiune, trezitul de dimineață nu mai reprezintă o problemă. Important e să nu renunți pentru că nu întâmplator am obținut această șansă. Trebuie să dam tot ce putem .