Cariera ta

Andreea Cantimir

Andreea a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, seria a 13-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să apară pentru prima oară la televizor, ca prezentatoare a rubricilor Horoscop și Știri Mondene.

 

  1. Cum te simți ca proaspătă absolventă IMA și parte a proiectului IMA Star?

Nu pot spune decât că sunt entuziasmată și fericită că am avut șansa să învăț despre televiziune de la traineri profesioniști, foarte dedicați în meseria lor, și care mi-au împărtășit cu mare pasiune din experiența lor profesională. Mi-am dorit foarte mult să fac parte din acest proiect. Am muncit mult și mă simt norocoasă că mi-am îndeplinit visul.

  1. Ce a reprezentat primul LIVE pentru tine și în ce a constat?

A fost o senzație incredibilă, pe care nu prea pot să o descriu în cuvinte…. A reprezentat, din punctul meu de vedere, primul examen major sau cu adevarat important, dacă pot spune așa, din cadrul IMA și a constat în multe emoții, fericire, împlinire și mândrie.

  1. Cum te-ai decis să urmezi cursurile IMA?

M-am decis să urmez cursurile IMA pentru că mi-am dorit o schimbare în viața mea. Am privit acest proiect ca pe o provocare la care am visat din copilărie, chiar dacă a fost cu totul diferită față de profesia pe care mi-am ales-o cândva în viață… Și anume, aceea de avocat.

  1. Care a fost cea mai mare provocare la IMA, dar si cea mai mare satisfactie?

Cea mai mare provocare a fost aceea de a demonstra că pot să îmi depășesc limitele și că merit să fac parte din proiectul IMA STAR. Am știut că pentru asta trebuie să dau tot ceea ce am eu mai bun. Cea mai mare satisfacție pentru mine a fost atunci când am aflat că am fost selectată în proiectul IMA STAR pentru că prin aceasta am reușit să mă autodepășesc.

  1. Ai sfătui pe cineva care își dorește o carieră în televiziune să urmeze IMA?

Da, bineînțeles! Intact Media Academy deschide uși către îndeplinirea visului. Mi-a plăcut foarte mult tot ceea ce am făcut și am învățat la aceste cursuri. Eu sincer, m-aș înscrie din nou 
    </div>
</div>

<div class=