Știri

Cum poți face modelling, design vestimentar, dar și televiziune?

Bună! Mă numesc Daniela Sala, sunt din Oradea și am 22 ani. În copilărie visam să devin fotomodel, dar dupa ce mi-am îndeplinit această dorință, am vrut să merg mai departe și să devin o creatoare de modă de succes. Acum mi-am propus să ajung unul dintre cei mai buni oameni de televiziune.

Așa se prezintă Daniela, la vârsta la care tinerii încă se străduiesc să iasă din ceață și să-și răspundă la întrebarea „Eu ce vreau să fac în viață?”. Ceea ce a propulsat-o pe ea atât de rapid a fost exact orizontul pe care îl vedea clar, a știut mereu ce pas voia să facă în continuare, i-a plăcut de la început să stabilească exact unde vrea să ajungă.

                                                                                                                                                                                  

A aflat ce înseamnă responsabilitatea unui lucru pe care trebuie să îl faci și să îl faci bine, de la 12 ani, când a început să aibă aproape săptămânal prezentări de modă unde defila pe podiumuri. A știut să profite de perioada adolescenței în mod constructiv, nu a stat în camera ei să creeze ținute în jocuri pe calculator și să meargă prin casă cu tocurile mamei, ci și-a făcut planuri serioase, și-a propus să aibă propria agenție de modele. Lucru care s-a și întâmplat, pentru că majoratul ei a venit odată cu agenția „Daniela Models”, cu care a și prezentat prima ei colecție de haine, într-un local din Oradea.

Fiind studentă la secția de „Arte decorative” a Facultății de Arte din Oradea, Daniela a organizat și zeci de evenimente de prezentare de modă în orașul ei natal. Însă, obișnuită să fie într-o evoluție constantă, locul în care s-a născut a început să i se pară prea mic pentru dorințele ei mari, așa că, la 20 de ani a organizat și primul eveniment de lansare în București.

Văzând că acest eveniment a fost un adevărat succes, am pregătit un festival în care să le pot oferi și altor designeri din țară ocazia să se lanseze în lumea modei. Este vorba despre „Festivalul designerilor din Romania'', a cărui următoare ediție, a patra, va fi pe 25 mai.

Iar dacă îți imaginai că organizarea evenimentelor i-a fost de ajuns Danielei, ea a acum este studentă la Facultatea de Regie de film și TV și la masterul de Comunicare mediatică și publicitate.

Sunt la IMA deoarece îmi doresc să învăț de la oamenii de succes din televiziunea din România. Și îmi doresc ca pe viitor să lucrez alături de ei.

Printre toate acestea, Daniela nu uită niciodată că pasiunea ei pentru modă vrea să se armonizeze cât mai frumos cu cariera în televiziune și, așa cum a fost întotdeauna, deja știe clar ce vrea să facă: își dorește să prezinte o emisiune de fashion.

 

Chestionar IMA

 

1. Publicația preferată.

Mediafax

2. Ce citești la cafea?

SpyNews.ro

3. Un reportaj la care ai plâns.

-

4. O ancheta care te-a revoltat.

Colectiv.

5. Cum priveai știrile în copilărie?

Nu ma uitam la stiri in copilarie.

6. Ce format de emisiune din afară ai aduce în România?

Das shopping Queen - Guito Maria Kretschmer 

7. Despre ce nu te vezi vorbind la TV?

Politica.

8. Poți face un interviu cu oricine din lume. Pe cine alegi?

Donatella Versace

9. Ce reportaj ai face dacă ai avea un buget de 100.000 de euro?

Un reportaj despre designerii din România.

10. O amintire cu o emisiune TV care nu mai există.

„Surprize, suprize'”, prezentată de Andreea Marin.

11. Imaginează-ți că peste 10 ani vei fi o prezentatoare de succes. Ce nu ai vrea să afle presa despre trecutul tău?

Nu am nimic care ar trebui sa ramana un secret. Am avut o viata frumoasa si decentă.