Public speaking

Media Training – Public Speaking

Tot mai des suntem în situația în care ne adresăm unui public, transmitem niște mesaje cheie, ne exprimăm punctul de vedere sau susținem o opinie. Capacitatea noastră de a comunica public, fluenţa discursului nostru, persuasiunea mesajului pe care îl transmitem influenţează succesul atât în plan profesional,  cât şi în plan personal. Este indispensabil să știm să ne construim prezentarea sau argumentația, dar și să susţinem un discurs convingător, folosind în același timp în mod corect toate celelalte mijloace de exprimare non-verbală, precum și alte coordonate ce țin de locul și momentul în care se desfașoară discursul.

Dacă vrei să înveţi cum să foloseşti relaţia cu media în avantajul tău…

Dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu presa…

Dacă vrei să afli cum să te “păzești” când ești în fața unui reporter “prietenos ” ….

Dacă vrei să înveţi cum să întorci în favoarea ta o posibilă întrebare care te poate duce într-o zonă defavorabilă, negativă…

Dacă vrei să afli cum să comunici într-o perioadă de criză…

MEDIA TRAINING-ul IMA este SOLUŢIA.

Mesajul trebuie să fie clar, concis şi să îţi ofere vizibilitate. Alături de trainerii nostri, jurnalişti consacraţi vei învăţa cum să fii un bun comunicator.

Te vei familiariza cu camera şi cu studioul de televiziune, vei învăţa să faci faţă presiunii participării la o dezbatere cu un invitat/moderator ostil, vei afla care sunt tehnicile de construire a unui mesaj astfel încât să ajungă nealterat la destinatar, vei lua parte la simulări şi situaţii practice, pentru ca la finalul cursului să fii pregătit pentru susţinerea cu succes a unui discurs public.

Media trainingul se adresează în general  reprezentanţilor top şi middle management din companii, iar cursurile pot fi individuale sau cu un număr restrâns de participanţi. Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne!