Contact    

Înscrieri


Este simplu să te înscrii, urmând paşii de mai jos:

Completează formularul de înscriere şi explică-ne printr-un eseu de maximum o mie de semne de ce îţi doreşti să intri în televiziune, de ce crezi că e drumul tău şi de ce te-am selecta pe tine.

Pentru că… da, este vorba despre o selectie!

Nu îţi cerem experienţă dar îţi cerem să vorbeşti corect limba română şi să ai o cultură generală temeinică. Sunt condiţii primordiale pentru ca voi să faceti parte din noua generaţie de jurnalişti!

Aşadar, curaj! Completează formularul şi apoi te vom chema la o întâlnire să ne cunoaştem! Ne dorim să vă descoperim interesaţi de societatea în care trăim, de ultimele noutăţi şi pasionaţi de televiziune, de informaţie în general. Este paşaportul tău către admiterea în Intact Media Academy!

Iată aşadar paşii pentru admitere:

1. Inscriere pe site! Nu uita că, odată cu completarea formularului de înscriere de pe site, să ne trimiţi pe email (office@intactmediaacademy.ro), o copie de pe cartea de identitate, copie a diplomei de bacalaureat, precum şi un CV. In urma celor trimise de tine, vei fi contactat pentru programarea interviului.

2. Interviu si test grila de cultură generală, limba română şi creativitate.

3. Plată taxa (integral sau prima tranşă). Taxa aferentă unui modul este de 1.500 de euro.

4. Start modul. Vom anunţa data de începere a cursurilor. Durata acestora este de 3 luni.

Dacă vei fi selectat, vei susţine interviul şi examenul de admitere ce constă într-un test de creativitate, cunoştinţe de limba română şi de cultură generală.

Cele patru specializări pe care ţi le oferim sunt: cameraman-fotoreporter, editor imagine, prezentator şi reporter. Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA) doar în cazul în care ai diploma de bacalaureat la data încheierii cursurilor. In caz contrar, vei primi o diplomă de absolvire emisă de Intact Media Academy.

In ceea ce priveşte taxa, aceasta se achită în lei, la cursul BNR din ziua plăţii. Taxa de școlarizare se poate achita fie integral, la începutul cursurilor, fie în rate lunare egale. In ce priveşte achitarea taxei de studiu ai la dispoziţie următoarele opţiuni:

  1. plata integrală a sumei, în lei (la cursul BNR al zilei).
  2. plata în 3 rate egale a sumei, prima fiind achitată la începutul cursurilor

Te aşteptăm!

 
Stiri IMA
 
 
Ramona Ilie – pasul cel mare în televiziunea mondenă

Ramona Ilie – pasul cel mare în televiziunea mondenă

Citește
 

La prima vedere, Ramona este o tânără frumoasă foc, cu care nu prea știi cum să intri în vorbă. Îți lasă această impresie, dar, dacă te încumeți să stai de vorbă cu...

Vali Butnaru – spaima cursanților de la IMA

Vali Butnaru – spaima cursanților de la IMA

Citește
 

În prima sa zi de curs de la Intact Media Academy, Vali Butnaru i-a speriat pe studenți. Ei așteptau un tânăr vesel și pus pe șotii. Tânăr este, dar ..nici nu știau ei cât...

George Tănase – de pe băncile IMA, în platoul propriei emisiuni

George Tănase – de pe băncile IMA, în platoul propriei emisiuni

Citește
 

George Tănase este unul dintre absolvenții Intact Media Academy care a reușit. Cum? În primul rând, George a visat. A avut un vis legat de televiziune încă din copilărie. Apoi,...

“Holiday Beauty Session” – Sărbătoarea frumuseţii cu Make-up Academy

“Holiday Beauty Session” – Sărbătoarea frumuseţii cu Make-up Academy

Citește
 

Femeile merită să petreacă în avans Sărbătorile! Aşa s-a şi întâmplat la “Holiday Beauty Session” – o seară aparent obişnuită, transformată într-o petrecere a frumuseţii...

Vezi toate stirile IMA
 
 
Facebook friends
 
 

Fă și tu parte din marea echipă ce împărtăsește experiența unei profesii extraordinare la IMA. Like! :)

 
 
 
 
Sociale