Contact    

Înscrieri


Este simplu să te înscrii, urmând paşii de mai jos:

Completează formularul de înscriere şi explică-ne printr-un eseu de maximum o mie de semne de ce îţi doreşti să intri în televiziune, de ce crezi că e drumul tău şi de ce te-am selecta pe tine.

Pentru că… da, este vorba despre o selectie!

Nu îţi cerem experienţă dar îţi cerem să vorbeşti corect limba română şi să ai o cultură generală temeinică. Sunt condiţii primordiale pentru ca voi să faceti parte din noua generaţie de jurnalişti!

Aşadar, curaj! Completează formularul şi apoi te vom chema la o întâlnire să ne cunoaştem! Ne dorim să vă descoperim interesaţi de societatea în care trăim, de ultimele noutăţi şi pasionaţi de televiziune, de informaţie în general. Este paşaportul tău către admiterea în Intact Media Academy!

Iată aşadar paşii pentru admitere:

1. Inscriere pe site! Nu uita că, odată cu completarea formularului de înscriere de pe site, să ne trimiţi pe email (office@intactmediaacademy.ro), o copie de pe cartea de identitate, copie a diplomei de bacalaureat, precum şi un CV. In urma celor trimise de tine, vei fi contactat pentru programarea interviului.

2. Interviu si test grila de cultură generală, limba română şi creativitate.

3. Plată taxa (integral sau prima tranşă). Taxa aferentă unui modul este de 1.500 de euro.

4. Start modul. Vom anunţa data de începere a cursurilor. Durata acestora este de 3 luni.

Dacă vei fi selectat, vei susţine interviul şi examenul de admitere ce constă într-un test de creativitate, cunoştinţe de limba română şi de cultură generală.

Cele patru specializări pe care ţi le oferim sunt: cameraman-fotoreporter, editor imagine, prezentator şi reporter. Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA) doar în cazul în care ai diploma de bacalaureat la data încheierii cursurilor. In caz contrar, vei primi o diplomă de absolvire emisă de Intact Media Academy.

In ceea ce priveşte taxa, aceasta se achită în lei, la cursul BNR din ziua plăţii. Taxa de școlarizare se poate achita fie integral, la începutul cursurilor, fie în rate lunare egale. In ce priveşte achitarea taxei de studiu ai la dispoziţie următoarele opţiuni:

  1. plata integrală a sumei, în lei (la cursul BNR al zilei).
  2. plata în 3 rate egale a sumei, prima fiind achitată la începutul cursurilor

Te aşteptăm!

Informatii privind politica de securitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, societatea INTACT MEDIA ADVISORS S.R.L., cu sediul in Municipiul Bucuresti, Sector 1, Bld Ficusului nr. 44 A, etaj 4, corp A, camera 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunal Bucuresti sub nr. J40/16522/2003, CIF RO15967078, cont bancar RO10BRDE450SV02287124500 deschis la BRD, legal reprezentata de catre dl Sergiu Constantinescu, in calitate de Administrator (numită în continuare “IMA”) in calitate de Operator de date cu caracter personal notificat sub nr. 37222, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: educatia si cultura – intocmirea si gestionarea unei baze de date a participantilor la cursurile de formare/perfectionare profesionala organizate de IMA si a formatorilor/lectorilor ce sustin aceste cursuri, precum si intocmirea si eliberarea Diplomelor de participare si absolvire a cursurilor de formare/perfectionare profesionala.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele marcate cu “*”, acestea fiind necesare pentru informarea corecta si completa a IMA, in functie de care veti fi selectat pentru sustinerea unui interviu si/sau inscrierea la cursurile de perfectionare/formare profesionala organizate de IMA. Refuzul dumneavoastra de a completa aceste date determina imposibilitatea de a trimite formularul completat catre IMA si de a va inregistra cererea.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către IMA, in calitate de operator de date cu caracter personal şi sunt comunicate numai urmatorului destinatar: Autoritatea Națională pentru Calificări, pentru eliberarea Diplomelor de absolvire a cursurilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa IMA cu o cerere scrisă, datată şi semnată, si, in cazul in care nu se rezolva solicitarea, vă puteţi adresa Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (Adresă: Bld Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, Bucureşti, România, Tel: +40.318.059.211; +40.318.059.212; Fax. +40.318.059.602, adresa web: http://www.dataprotection.ro ). De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil la adresa de e-mail: office@intactmediaacademy.ro .

 

Media Training – Public Speaking
 
Stiri IMA
 
 
IMA Star o prezintă pe Greta Gavrilă

IMA Star o prezintă pe Greta Gavrilă

Citește
 

Greta a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, seria a 13-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa...

Marinela Irimia – reporter Acces Direct

Marinela Irimia – reporter Acces Direct

Citește
 

Marinela a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, iar acum ea este reporter la Acces Direct. Cum te-ai decis să urmezi cursurile IMA? Încă de când eram...

Cosmin Tănăsescu – reporter Acces Direct

Cosmin Tănăsescu – reporter Acces Direct

Citește
 

Cosmin a absolvit cursul de Prezentator TV de la IMA în iunie 2015, seria a 12-a. După o lună de probe cu multe deplasări și live-uri, a devenit reporter la Acces Direct. Cosmin:...

IMA Star o prezintă pe Geanina Ștefan

IMA Star o prezintă pe Geanina Ștefan

Citește
 

Geanina a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, seria a 13-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa...

Vezi toate stirile IMA
 
 
Facebook friends
 
 

Fă și tu parte din marea echipă ce împărtăsește experiența unei profesii extraordinare la IMA. Like! :)

 
 
 
 
Sociale