Contact    

Înscrieri


Este simplu să te înscrii, urmând paşii de mai jos:

Completează formularul de înscriere şi explică-ne printr-un eseu de maximum o mie de semne de ce îţi doreşti să intri în televiziune, de ce crezi că e drumul tău şi de ce te-am selecta pe tine.

Pentru că… da, este vorba despre o selectie!

Nu îţi cerem experienţă dar îţi cerem să vorbeşti corect limba română şi să ai o cultură generală temeinică. Sunt condiţii primordiale pentru ca voi să faceti parte din noua generaţie de jurnalişti!

Aşadar, curaj! Completează formularul şi apoi te vom chema la o întâlnire să ne cunoaştem! Ne dorim să vă descoperim interesaţi de societatea în care trăim, de ultimele noutăţi şi pasionaţi de televiziune, de informaţie în general. Este paşaportul tău către admiterea în Intact Media Academy!

Iată aşadar paşii pentru admitere:

1. Inscriere pe site! Nu uita că, odată cu completarea formularului de înscriere de pe site, să ne trimiţi pe email (office@intactmediaacademy.ro), o copie de pe cartea de identitate, copie a diplomei de bacalaureat, precum şi un CV. In urma celor trimise de tine, vei fi contactat pentru programarea interviului.

2. Interviu si test grila de cultură generală, limba română şi creativitate.

3. Plată taxa (integral sau prima tranşă). Taxa aferentă unui modul este de 1.500 de euro.

4. Start modul. Vom anunţa data de începere a cursurilor. Durata acestora este de 3 luni.

Dacă vei fi selectat, vei susţine interviul şi examenul de admitere ce constă într-un test de creativitate, cunoştinţe de limba română şi de cultură generală.

Cele patru specializări pe care ţi le oferim sunt: cameraman-fotoreporter, editor imagine, prezentator şi reporter. Cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA) doar în cazul în care ai diploma de bacalaureat la data încheierii cursurilor. In caz contrar, vei primi o diplomă de absolvire emisă de Intact Media Academy.

In ceea ce priveşte taxa, aceasta se achită în lei, la cursul BNR din ziua plăţii. Taxa de școlarizare se poate achita fie integral, la începutul cursurilor, fie în rate lunare egale. In ce priveşte achitarea taxei de studiu ai la dispoziţie următoarele opţiuni:

  1. plata integrală a sumei, în lei (la cursul BNR al zilei).
  2. plata în 3 rate egale a sumei, prima fiind achitată la începutul cursurilor

Te aşteptăm!

 

inscrie-te acum
 
Stiri IMA
 
 
IMA Star o prezintă pe Alina Clim

IMA Star o prezintă pe Alina Clim

Citește
 

Alina a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în iunie 2015, seria a 12-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să...

IMA Star  o prezintă pe Delia Ionescu

IMA Star o prezintă pe Delia Ionescu

Citește
 

Delia a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în iunie 2015, seria a 12-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să...

IMA Star o prezintă pe Denisa Ivanciu

IMA Star o prezintă pe Denisa Ivanciu

Citește
 

Denisa a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în iunie 2015, seria a 12-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să...

IMA Star o prezintă pe Alina Pantazi

IMA Star o prezintă pe Alina Pantazi

Citește
 

Alina a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în iunie 2015, seria a 12-a. La doar o lună de la absolvire, ea face parte din proiectul IMA Star – proiect ce i-a dat șansa să...

Vezi toate stirile IMA
 
 
Facebook friends
 
 

Fă și tu parte din marea echipă ce împărtăsește experiența unei profesii extraordinare la IMA. Like! :)

 
 
 
 
Sociale