Cursuri de dicție

Vino să lucrezi cu Aurelian Ciocan, antrenorul vedetelor, singurul profesor de dicţie specializat din România.

 

Intact Media Academy îţi propune singurul curs de dicţie complet şi te aşteaptă  să te antrenezi cu cel mai apreciat şi dorit trainer din domeniu.

Logoped şi actor profesionist, Aurelian Ciocan este singurul profesor specializat de dicţie şi discurs public din România, fiind cunoscut ca şi antrenorul de dicţie al vedetelor de televiziune.

În zece ani, a antrenat mii de persoane publice printre care prezentatori, reporteri, purtători de cuvânt, actori si cântăreţi, pregătind totodată pentru vorbitul în public politicieni de rang înalt, avocaţi, manageri şi cunoscuţi oameni de afaceri.

Până în prezent acesta a lucrat pentru 14 televiziuni şi posturi de radio, desfăşurând programe de training în cele mai mari trusturi de televiziune din România şi din Republica Moldova:

 

În prezent, Aurelian Ciocan este doctorand în cadrul Şcolii doctorale a U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale” Bucureşti. Acesta a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul aceleiaşi Universităţi şi masterul în logopedie al Facultatii de Psihologie din Bucuresti.

 

Despre curs

Dacă vorbeşti prea repede, dacă nu se înţelege ceea ce spui, dacă ai accent regional, înseamnă că ai nevoie să corectezi anumite defecte de vorbire sau să îndrepţi anumite sunete pe care le articulezi greşit. Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti modul în care vorbeşti şi să scapi de emoţii atunci când vorbeşti, vino să ne cunoaştem şi să ne antrenăm împreună!

 

Ce vom face mai exact la curs?

 

Conţinutul cursului:

 

Cât durează cursul

Cursul are o durată de cinci sedinţe şi costă 1000 de lei. Fiecare sedinţă durează două ore şi jumătate.

Aici te poți înscrie la curs! 

Contactează-ne pentru mai multe informaţii, dacă vrei acest curs în compania ta.